Loodgieter -in-de-Buurt

Webshop

Goed dat je ons hebt gevonden!
Douche kranen
keuken kranen
Boilers

elektrische vloerverwarmingsmat

inclusief thermostaat 50x800cm/4m² 600W

De elektrische vloerverwarmingsmat is de perfecte oplossing om uw huis comfortabeler en gezelliger te maken. Met een afmeting van 50x800cm en een totale oppervlakte van 4m², is deze vloerverwarmingsmat geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en keukens.

 

Met een vermogen van 600W verwarmt de mat snel en gelijkmatig uw vloer, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van warmte en comfort. De meegeleverde thermostaat stelt u in staat om de temperatuur van de vloer eenvoudig aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

 

 

Stel dat u de capaciteit van uw boiler wilt verhogen, maar u wilt geen grotere boiler aanschaffen.

Dan is dit de oplossing voor u,

De doorstroomverwarmer is een compact en energiezuinig apparaat dat tussen uw boiler en kraan wordt geïnstalleerd om de capaciteit van uw warmwatervoorziening te verhogen. Met een veilig ontwerp, verschillende maten en een continue stroom van warm water, is de doorstroomverwarmer een efficiënte oplossing voor uw warmwaterbehoeften.

 

terugslapklep

Een terugslagklep is een essentieel onderdeel van elk leidingsysteem, omdat het voorkomt dat vloeistoffen of gassen in de verkeerde richting stromen. Deze klep wordt geïnstalleerd in de leidingen van water, gas of olie, en sluit automatisch af wanneer er druk vanuit de verkeerde richting komt. Dit voorkomt dat er terugstroming optreedt en dat er schade ontstaat aan de pomp, het apparaat of het systeem. De terugslagklep is gemaakt van duurzame materialen zoals messing, roestvrij staal of PVC, en is verkrijgbaar in verschillende maten en drukbereiken om te voldoen aan de specifieke eisen van uw leidingsysteem. Het is een betrouwbare oplossing voor het voorkomen van ongewenste terugstroming en het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw systeem.

inlaatcombinatie

De inlaatcombinatie van 15mm en 8 bar is een essentieel onderdeel voor de waterleiding in woningen en gebouwen. Deze combinatie van 15mm diameter en een maximum druk van 8 bar regelt de waterdruk en voorkomt dat de druk te hoog wordt, waardoor de leidingen en apparaten in het systeem beschermd worden tegen schade. Daarnaast beschermt deze inlaatcombinatie ook tegen waterterugstroming, wat van cruciaal belang is om de waterkwaliteit te behouden en te voorkomen dat verontreinigingen zich verspreiden in het leidingwerk. Deze inlaatcombinatie voldoet aan de hoogste normen en veiligheidsvoorschriften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product. Met de inlaatcombinatie van 15mm en 8 bar bent u verzekerd van een veilig en efficiënt werkend waterleidingsysteem in uw woning of gebouw.