Plieger

radiator 764 x 585mm 528W

Plieger radiator

De Plieger radiator van 764 x 585mm en 528W is de perfecte oplossing voor het verwarmen van uw badkamer of andere ruimte. Met een vermogen van 528W zorgt deze radiator voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warmte, waardoor uw ruimte snel op temperatuur komt.

De radiator is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een eigentijdse uitstraling, waardoor hij naadloos past bij elk interieur. De afmetingen van 764 x 585mm maken deze radiator geschikt voor middelgrote tot grote kamers.

Daarnaast is deze radiator eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het apparaat wordt geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen en is voorzien van een eenvoudig te bedienen thermostaat, waarmee u de temperatuur gemakkelijk kunt regelen.

Investeer vandaag nog in de Plieger radiator van 764 x 585mm en 528W en geniet van een warme en comfortabele ruimte.

 

Plieger radiator 764 x 585mm 528W

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte radiator die perfect past bij uw interieur, dan is de Plieger radiator zeker het overwegen waard. Neem vandaag nog contact op met een erkende installateur om te zien hoe deze radiator uw huis kan verwarmen en uw comfort kan verbeteren.
195
  • Efficiënte verwarming voor lagere energiekosten.
  • Stijlvol ontwerp dat past bij elk interieur.
  • Gemakkelijk te installeren en te onderhouden.
Popular