Waterproof solutions

Ontdek de mogelijkheden

Ons bedrijf biedt professionele oplossingen voor problemen met water, sanitair en dakbedekking. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten, en doen dit door middel van jarenlange ervaring en expertise. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of installaties, wij staan klaar om onze klanten te helpen met de best mogelijke service.

Verstopping

Het is belangrijk om een verstoppingen snel op te lossen om verdere schade aan je leidingen te voorkomen

Spoed dienst

In geval van nood staan we altijd voor je klaar. Onze spoeddiensten zijn 24/7 beschikbaar om jouw problemen snel en professioneel op te lossen. Bel ons nu en laat ons jouw probleem met spoed verhelpen

dak lekkage

Niet alle helden dragen capes – sommigen repareren gewoon daken! Onze experts staan klaar om jouw daklekkage te verhelpen en jouw huis droog te houden. Bel ons nu voor een snelle oplossing.

Installatie

Wij kunnen in de meer gevallen op korte termijn efficiënte en doelgerichte oplossingen bieden.

lekkages

Stop lekkages in hun sporen en houd je huis droog met onze professionele reparatie service. Bel ons vandaag nog en voorkom verdere waterschade!

Kelder lekkage

Laat ons jouw kelderproblemen aanpakken en voorkom verdere waterschade. Onze ervaren vakmensen staan voor je klaar om lekkages te detecteren en te repareren. Bel ons vandaag nog en bescherm je huis tegen vochtproblemen!

FAQ

Als je een lekkage ontdekt in je woning, is het belangrijk om zo snel mogelijk een professionele loodgieter in te schakelen. Onze experts kunnen de oorzaak van het probleem opsporen en snel een oplossing bieden om verdere schade te voorkomen.

De meest voorkomende oorzaken van daklekkages zijn: slecht onderhoud van het dak, verstopte dakgoten, slecht geïnstalleerde dakbedekking, slijtage en beschadiging van het dak.

Het wordt aanbevolen om je dak minimaal één keer per jaar te laten inspecteren door een professionele dakdekker. Dit kan helpen om kleine problemen te identificeren voordat ze zich ontwikkelen tot grotere en duurdere problemen.

Een waterontharder kan vele voordelen bieden, waaronder: vermindering van kalkaanslag, vermindering van de hoeveelheid zeep en shampoo die nodig is, verbetering van de efficiëntie van huishoudelijke apparaten en vermindering van energie- en waterverbruik.

Om je huis te beschermen tegen toekomstige lekkages, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan je sanitair, dakbedekking en waterleidingen. Ook het periodiek laten inspecteren van je woning kan helpen om potentiële problemen op tijd te identificeren.

Een loodgieter richt zich op het installeren en onderhouden van sanitair en waterleidingen, terwijl een dakdekker zich richt op het installeren en onderhouden van dakbedekking.

Om de levensduur van je sanitair en dakbedekking te verlengen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit kan bestaan uit het schoonmaken van dakgoten, het periodiek inspecteren van je dak en het doorspoelen van je waterleidingen

De kosten voor een gemiddelde reparatie van een lekkage kunnen variëren afhankelijk van de omvang van het probleem en de benodigde reparaties. Onze professionals kunnen je echter een nauwkeurige offerte geven nadat ze de aard van het probleem hebben geïnspecteerd.

Klant beoordelingen

"Ons dak had een ernstig lek en we waren erg bezorgd over de schade die dit kon veroorzaken. We namen contact op met deze dakdekker en ze kwamen meteen langs om het probleem op te lossen. De service was snel, professioneel en zeer efficiënt. We zijn erg tevreden met het resultaat en zouden hen zeker aanbevelen aan anderen." - Marieke B.
Marieke B
"Ik had last van een hardnekkige lekkage in mijn kelder en ik wist niet wat ik moest doen. Ik belde deze loodgieter en ze waren zo behulpzaam en vriendelijk. Ze kwamen snel langs en vonden het probleem vrijwel direct. De reparatie was snel en probleemloos. Ik zou deze dienst zeker aanbevelen aan anderen." - Jan K.
Jan K
"Ik had geen idee wie ik moest bellen toen ik merkte dat mijn water heel hard was. Ik nam contact op met deze ontharder service en ze waren zo vriendelijk en behulpzaam. Ze kwamen snel langs en installeerden de PureSoft Waterontharder Compact. Het verschil in de kwaliteit van het water was direct merkbaar en ik ben zo blij dat ik deze service heb gevonden. Bedankt!" - Petra S.
Petra S

Verstopte afvoeren? Wij ontstoppen snel en efficiënt!